Asiakkaallesi sopivaa sisältöä

Teemme sisältöä, joka vaikuttaa asiakkaaseesi. Tilaa meiltä sisällöntuotanto, olipa se sitten tekstiä, tavaraa tai videota.

Sisällöntuotanto

Asiakkaasi tarina kertoo enemmän kuin hyväkään mainoslause. Onko sinulla tarina, jonka kohderyhmäsi haluaa kuulla? Hyvin onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas, joka haluaisi kertoa siitä muillekin. Tai esimerkki tapauksesta, jossa kaikki meni alussa pieleen, mutta lopputulos oli parempi kuin mitä oli suunniteltu.

Kun olemme yhdessä valinneet mistä ja miten haluat muille kertoa, niin haastattelemme sovitut asiakkaat puhelimitse. Saat valmiin, hyväksytetyn tekstin käytettäväksi kotisivuilla, markkinoinnissa, blogissa ja kaikkialla missä sitä tarvitsetkaan. Anna siis asiakkaasi puhua.

Teemme myös päämiehesi, yhteistyökumppanisi tai toimittajasi tekstien lokalisointia englannista suomeen. Kaikkea kun ei voi kääntää suoraan vaan teksti täytyy sovittaa asiakaskunnalle sopivaksi. Ja sen me osaamme!

 

idea-2924175_1920

Sisällöntuotantopalveluesimerkkejä

Lokalisointi

Lokalisointi ei ole vain tekstin kääntämistä suomeksi englannista tai ruotsista, vaan se on asian sovittamista kohderyhmälle sopivaksi.

Lokalisointi (<10 000 merkkiä) 400 € + alv 24%

 

Asiakascase

Asiakascase tai lausunto on hyvä tapa luoda uskottavuutta tarjoamallenne palvelulle tai tuotteelle. Antamalla asiakkaasi kertoa saat kerrottua myös muille miksi teidän kanssanne kannattaa tehdä yhteistyötä.

Asiakascase (<6 000 merkkiä) 840 € + alv 24%

Logovideot

Pienillä videointroilla saat elävyyttä ja vakuuttavuutta kotisivuille ja somekanaviin.

Tilaa logovideo helposti verkkokaupastamme.

Miten sinun tarina alkaisi?

Tempaustoimisto
Tallberginkatu 1 C 135
00180 Helsinki

Y-tunnus 2470778-0
tapahtumat@tempaustoimisto.fi