sticky_logo_sin_valk

Safety Sticky® suojaa yksityisyyttäsi tietokoneen ääressä

Safety Sticky® on asiakaslahja, joka suojaa asiakastasi

Safety Sticky® webkameran suoja on näkyvä ja hyödyllinen asiakaslahja jaettavaksi tapahtumissa ja postitse. Se kiinnitetään kiiltäväpintaisen tietokoneen näytön tai tabletin webkameran eteen.

Safety Sticky®:n koko mahdollistaa logon tai viestinne tyylikkään näkyvyyden. Se ei sisällä tahravaa liimaa ja se on niin ohut, että kannettava sulkeutuu normaalisti. Webkameran suojat toimitetaan painatuksellanne ilman erillisiä aloitus- tai toimituskustannuksia kautta Suomen.

Ole aina asiakkaasi tietokoneen näytöllä. Anna lahjaksi webkameran suoja, joka on myös tehokas ja kestävä bannerimainos. Tilaa ne meiltä jo tänään!

 

Safety Sticky esite etusivu kuva

Safety Sticky® -webkameran suoja on suomalainen innovaatio.
Tilaa ne alkuperäiseltä toimittajalta eli meiltä!

safety sticky esimerkki

Safety Sticky® räätälöidään yrityksenne ilmeen mukaisiksi

Tilaa yrityksellesi edulliset giveaway Safety Sticky® webkameran suojat omalla painatuksella. Ota yhteyttä tai lähetä meille sähköpostia yourlogo@safetysticky.com.

Tilaa Safety Sticky® webkamerapeitto yrityksenne omalla ilmeellä!

2 €/kpl + alv 24 %

Hinta sisältää Safety Sticky® webkameran suojat taustapahveineen neliväripainatuksella ja yksittäispakattuina painovalmiista aineistosta. Ei erillisiä aloitus- ja toimistuskuluja Suomessa.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse taittomallin ja ohjeet graafisen aineiston tekemiseen. Toimistusaika 2 kk hyväksytystä vedoksesta.

Safety Sticky® räätälöidään yrityksenne ilmeen mukaisiksi

Safety Sticky® kamerapeitot toimitetaan yksittäispakattuina kiinnitettynä taustapahviin, joka on kaksipuoleisesti painettu yrityksenne taittoaineiston mukaisesti. Voit myös tilata meiltä Safety Sticky® kamerasuojien layoutin suunnittelun yrityksenne graafisen ilmeen mukaisesti.

Yksittäispakkauksen koko on näppärästi yleisimmin käytetyn käyntikortin kokoinen, joten pakkaukseen voi sujauttaa mukaan myös oman käyntikorttinsa.

Tilaa Safety Sticky® mallikappale antamalla osoitteesi. Laita viestisi viitteeksi "Safety Sticky".

FBI_etu
FBI_taka

Safety Sticky® esimerkkejä

mySafety_etu
mySafety_taka
Patiq_etu
Patiq_taka
FBI_etu
FBI_taka
TEK_etu
TEK_taka

Safety Sticky® / Tempaustoimisto
Tallberginkatu 1 C 135
00180 Helsinki

sticky_logo_sin_valk

yourlogo@safetysticky.com
Y-tunnus 2470778-0